na vrh
Poruka na Viber Poruka na WAPP

No-Tox Botox

No-Tox Botox je jedinstvena metoda koja koristi prirodne tehnike kako bi se smanjili znaci starenja i poboljšala tekstura kože. Ovaj kurs je idealan izbor za sve one koji žele da im klijenti izgledaju mlađe i osveženo, ali ne žele da rade botox ili druge vrste estetske hirurgije.

Šta čini No-Tox Botox tako posebnim? Kroz našu revolucionarnu metodu, naučićete kako da stimulišete prirodne procese regeneracije kože, podstičete proizvodnju kolagena i elastina, i postižete mladoliki izgled bez ikakvih štetnih supstanci.

Naša iskusna edukatorka će vas voditi kroz svaki korak kursa, pružajući vam sveobuhvatno znanje i praktične veštine koje vam omogućavaju da pružite izvanredne No-Tox Botox tretmane. Nakon završetka kursa, bićete spremni da pružate visokokvalitetne tretmane svojim klijentima i postignete izvanredne rezultate.

Nemojte čekati! Rezervišite svoje mesto na No-Tox Botox kursu i započnite svoje putovanje ka blistavoj i mladolikoj koži bez upotrebe botoxa.

 

U cenu kursa ulaze:

  • Skripte iz kojih se polaže završni ispit
  • Polaganje ispita

Modele za No-Tox Botox obezbeđuje škola masaže Orient. Upis je moguć svakog meseca.

Obuka traje 1 dan po ceni od 24.000 din.

 

Plaćanje No tox botox tretmana je moguće izvršiti i čekovima građana na rate, s tim što se prva rata plaća pre početka obuke.

Škola masaže Orient vam obezbeđuje i trajne popuste na kvalitetna ulja za masažu.


KURSEVI MASAŽE
OBUKE