na vrh
Poruka na Viber Poruka na WAPP

Recenzije

Jedno lepo iskustvo, divno osoblje, a mentori puni razumevanja, strpljenja i podrške za nas početnike. Kao apsolutni laik uz pomoć mentorke Kristine sam stekla znanje i uspešno završila baznu obuku za nokte. S obzirom da Orient edukativni centar u svom programu nudi mogućnost usavršavanja iz raznih oblasti za negu lica i tela verujem da ćemo se ponovo družiti.

Dragana Vidaković

Smeh, zabavu, nasmejane ljude, neohodno znanje i veštine-sve to sam pronašla u edukativnom centru Orient. Posvećenost, stručnost, iskrenost i vedro lice edukatorke su me dodatno motivisali da sa velikom željom i još većim  očekivanjima odlazim na svaki naredno čas. Stekla sam iskustvo koje mi je od velikog značaja, kao i veštinu uz koju sam sigurna da samostalno mogu da započnem svoju avanturu. Izvukli ste najbolje iz mene i pokazali koliko zapravo mogu! Edukacija u Vašem centru je za mene predstavlja spojnicu između mog sna i njegovog ostvarenja!

Marijana Miladinović

Veoma sam zadovoljna znanjem koje sam stekla u Orient edukativnom centru, na baznoj obuci za nokte. Edukatorka je uvek bila prijatna i voljna da prenese svoje znanje, na što bolji i jasniji način. Uvek nasmejana i ljubazna, ali veoma profesionalna i odgovorna. Dogvoarale smo se oko svega i uvek je bila tu da odgovori na sva moja pitanja. I nakon završene obuke, ostale smo u kontaktu. Iskrene preporuke!

Jelena Tomić

Orient was most important step on my life, i learned so many things from there. They  are doing their job with passion and love. My teacher was Žaklina and i took yumeiho class from her but we are all friends now. They support your business and proffessionality. I deeply suggest here. With respect,

Serhat Sabri Parlak

Odlicna skola masaze, drago mi je da sam se odlucio za Beograd, posto su skole masaze u Bratislavi bile zatvorene, drug je tu zavrsavao kurs i tako sam dosao do skole, lepo druzenje, pozitivna atmosfera, puni znanja uz puno smeha i odlicna edukatorka Zaklina. Dobro je sto mozete i da budete modeli i da i vi osetite masazu pa da vidite kako drugi rade i sta mozete bolje. Radim kao maser vec skoro godinu dana, jos uvek nisam imao neprijatnu situaciju i nadam se da ce tako ostati. Svima govorim da je to moja školica sreće! Iskrena preporuka!

Imro Miško

Nikad nisam mislio da ce mi se ovako svideti masaze. Profesorka Zaklina me je naucila svemu sto danas znam. Pored najboljeg znanja, prenosi i dobru energiju pri svakom času. Ako Orient skola bude vas izbor, sigurno necete pogresiti.

Nikola Dzoni Antic, Johnnys_world_of_massage

U edukativnom centru Orient, završila sam uspešno početnu obuku i master kurs. Zahvaljujući stečenom znanju i praksi, uspešno samostalno masiram već nekoliko meseci. Toplo preporučujem ovu školu svima koji žele da se rekreativno ili profesionalno bave masažom. Isključivo zbog toga što je praktičan rad u potpunosti zastupljen, a ljubazni edukatori u svakom trenutku spremni da pokažu i stručno posavetuju.

‌U Orientu vam se pruža mogućnost da kod njih nabavite sva potrebna kvalitetna sredstva za rad.

Branka Šimić

Završila sam par edukacija, prezadovoljna sam. Planiram da usavršim i proširim svoje znanje i tehniku, te se radujem nadam i zadujem završavanju novih edukacija. Imam samo reči hvale, presrećna sam što sam naišla baš na ovu školu.

Andrijana Radovanović


KURSEVI MASAŽE
OBUKE