na vrh
Poruka na Viber Poruka na WAPP

Obuka za masažu aromatičnom svećom (candel massage)

Obuka za masažu aromatičnom svećomDobrodošli na jednodnevnu edukaciju o masaži aromatičnom svećom, u saradnji sa Orient Cosmetics kućom. Ova obuka je idealna za sve one koji žele da unesu posebnu dimenziju u svoj salon, kao i za potpune početnike bez prethodnog iskustva u masiranju. Ovo je vaša prilika da savladate osnove relaksacione masaže i da otkrijete čaroban ritual masaže aromatičnom svećom.

Za koga je ova obuka?

Obuka je namenjena:

Vlasnicima salona: Ako vodite salon lepote, spa centar ili wellness studio, ova obuka će vam omogućiti da pružite jedinstvenu uslugu vašim klijentima i istaknete se na tržištu. Masaža aromatičnom svećom će biti nezaboravan doživljaj za vaše klijente.

Početnicima: Bez obzira da li imate iskustva u masažama ili ne, ova obuka će vas postepeno uvesti u svet masaže i pružiti vam osnovna znanja i veštine potrebne za relaksacionu masažu aromatičnom svećom. Ovo je vaša prilika da naučite kako pravilno izvoditi masažu i razmaziti svoje bližnje.

Ljubiteljima Holizma: Ako ste znatiželjni i otvoreni za nove vidike u svetu masaže i holizma, ova obuka će vam otvoriti vrata ka dubljem razumevanju tela i uma kroz masažu i mirisne note sveće.

Šta ćete naučiti na ovoj obuci?

Priprema okruženja: Naučićete kako pravilno namestiti prostor za masažu, stvarajući ambijent koji je udoban, opuštajući i mirisan.

Pravilna upotreba aromatične sveće: Upoznaćemo vas sa tehnikama pravilnog paljenja i korišćenja aromatične sveće tokom masaže. Saznaćete kako da kontrolišete temperaturu voska i kako da koristite vosak za masažu.

Bezbednost i gašenje sveće: Važno je da znate kako pravilno gasiti sveću nakon završetka masaže kako biste osigurali bezbednost sebe i svojih klijenata.

Osnove relaksacione masaže: Naučićete osnovne tehnike masaže koje će vam omogućiti da pružite relaksirajuću i revitalizirajuću masažu. Saznaćete o pokretima, pritiscima i tehnikama opuštanja.

Očekujte inspirativana edukacija puna saznanja i veština koje će vam omogućiti da započnete svoju avanturu u svetu masaže aromatičnom svećom. Svi polaznici će dobiti besplatnu aromatičnu sveću za masažu od Orient Cosmetics kao poklon za prisustvovanje obuci.

Pripremite se da se zaronite u svet relaksacije, mirisa i dodira koji će obogatiti vašu terapijsku praksu ili lični wellness ritual.

 

Šta dobijate na ovoj obuci?

Sertifikat

1x aromatična sveća za masažu 

Cena masaže sa aromatičnom svećom je 18.000 din.

Škola masaže Orient vam obezbeđuje i trajne popuste na kvalitetna ulja za masažu.

 • Aromatična sveća
  Aromatična sveća
 • Aromatična sveća
  Aromatična sveća
 • Aromatična sveća
  Aromatična sveća
 • Obuka za masažu aromatičnom svećom
  Obuka za masažu aromatičnom svećom
 • Obuka za masažu aromatičnom svećom
  Obuka za masažu aromatičnom svećom
 • Obuka za masažu aromatičnom svećom
  Obuka za masažu aromatičnom svećom
 • Obuka za masažu aromatičnom svećom
  Obuka za masažu aromatičnom svećom

KURSEVI MASAŽE
OBUKE