na vrh
Poruka na Viber

Kurs depilacije šećernom pastom-egipatska depilacija

Kurs depilacija secernom pastom -prirodna epilacija

Pruzite Vasim klijentima najbezbedniju najbezbolniju i naprirodniju depilaciju - prirodnu epilaciju. Ova depilacija osim sto je manje bolna od ostalih metoda uklanjanja dlacica, svakako je i najbezbednija jer je pogodna za sve tipove koze, za sve uzraste i ono sto je najvaznije redovnom depilacijom klijenti dobijaju efekat trajne epilacije i sprecava se urastanje dlacica kao i ostalih koznih problema koje moze da izazove izrazena maljavost . Jos jedna velika prednost jeste sto se moze uklanjati dlaka vec od 2mm, a koza klijenta ostaje cista i bez crvenila kao i iritacija. Tehnika je usavrsena tako da se uklanjanjem dlaka u pravcu rasta koren dlake zatvara sto dovodi do posvetljivanja dlacice kao i znatnog proredjivanja a nakon toga i do potpunog prestanka rasta dlaka na pojedinim delovima tela. Pogodna je za sve delove tela, zene, muskarce, decu, trudnice, osobe sa izrazenim venama i kapilarima, takodje se mogu tretirati i regije obolele od ekcema seboreje psorijaze, a najveci efekat ima kod osoba sklonim urastanju dlaka jer ovom metodom se ta pojava sprecava.

Secerna pasta Bastet je 100% prirodan proozvod, a na trzistu se izdvaja i po tome sto u sebi osim osnove, secera i vode, sadrzi i jos 5 aktivnih komponenata koje su poznate kao vrlo pogodne i znacajne u nezi koze (med, aloja veru, limun, neven i kamilicu). 

U cenu edukacije ulazi :

  • Teorija i praksa ( rad i polaganje na modelu uci se depilacija celog tela)
  • Serifikat
  • podrška u daljem radu

Materijal za rad na edukaciji je obezbedjen od strane edukatora

Obuka traje jedan dan (3-4 sata).

Cena: 14.000 din.

Mogućnost plaćanja na dve rate čekovima građana.

 

Škola masaže Orient vam obezbeđuje i trajne popuste na kvalitetna ulja za masažu, kao i 10% popusta na kupovinu stolova za masažu firme Master PRO.

Nataša Vučičević internacionalni Master edukator Sugaringa, iza sebe ima preko 100 obucenih polaznika kako u Srbiji tako i u regionu. Za Bastet brend radi vec pune 3 godine kao sertifikovani edukator.  Svakom polazniku posveceni smo kako tokom edukacije tako i nakon toga,pratimo Vas rad pruzamo podrsku u usavrsavanju i zajedno napredujemo.

Depilacija šećernom pastom