na vrh
Poruka na Viber Poruka na WAPP

Obuka za Plasma pen

Plasma pen tretman predstavlja revoluciju u svetu kozmetike. Plazma pen tretman zapravo predstavlja najmoderniju tehniku podmlađivanja. Svojim klijentima možete slobodno reći da su rezultati koje će dobiti tretmanom vrhunski i vidljivi odmah.

Plasma pen tretman se vrši pomoću plazma energije. Plazma je četvrto agregatno stanje, koje na minimalnoj udaljenosti od kože stvara varnicu kojom „palimo“ kožu i stvaramo mikroopekotine koje zarastanjem obnavljaju kolagena i elastična vlakna kože i obnavljaju tretirano mesto. Dakle, plazma pen tretman se definiše kao primena jonizujućeg gasa koji se sastoji od jona, elektrona i neutralnih čestica molekula.

Za koga je obuka za Plasma pen?

Obuka za Plasma pen tretmane - škola masaže i kozmetički kursevi Obuka za Plasma pen je namenjena početnicima i sastoji se od od teorijske i praktične nastave u trajanju od dva školska časa. Za vreme obuke polaznici će dobiti neophodno znanje koje im je potrebno za samostalni rad. Profesionalni trener biće vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice.

Cilj naše edukacije za Plasma pen je da svaki polaznik postane profesionalac koji će moći da na najbolji mogući način primeni i iskoristi stečeno znanje.

U cenu kursa Plasma pen ulaze:

  • Skripta
  • Materijal za rad na obuci

Na obuku za plasma pen primamo samo dva polaznika po terminu. Modele obezbeđuje škola.

Obuka traje jedan dan - dva školska časa, po ceni od 150€.

Mogućnost plaćanja kursa Plasma pena je u tri rate čekovima građana, s tim što se prva rata uplaćuje pre obuke.

Mogućnost kupovine aparata i opreme po specijalnoj ceni za naše polaznike.