na vrh
Poruka na Viber

Obuka za nadogradnju trepavica

Nadogradnja trepavicaObuka za nadogradnju trepavica je zasnovana na praktičnom radu. Nakon ove obuke moći ćete da nadogradnju trepavica uvrstite kao uslugu u svom salonu ili da nadogradnju trepavica radite u svom domu. Obuka u nadogradnji trepavica spada u obuke koje se u rekordnom vremenu isplati i počne da donosi profit.

Škola Orient Cosmetics obezbeđuje i materijal i modele za rad. U procesu obuke za nadogradnju trepavica koristimo samo najkvalitetnijie materijale, a takođe Vas i savetujemo kako i gde možete kasnije nabaviti materijal za svoje potrebe. Polaznici obuke za nadogradnju trepavica, nakon završene obuke, dobijaju sertifikat pomoću koga mogu da započnu sopstveni posao.

SERTIFIKOVANA OBUKA ZA NADOGRADNJU TREPAVICA

Grupa od 2 polaznika u trajanju od 2 dana

Prvi dan obuke obuhvata: teorijski deo, upoznjavanje sa materijalom, vežbanje pravilne aplikacije ekstenzija, priprema trepavica pred rad, tretman skidanja ekstenzija, tretman korekcije, potrebni uslovi za rad.

Drugi dan: rad na modelu (vreme nije ograničeno)

Materijal za rad obezbeđen

Cena obuke 200€

SERTIFIKOVANA OBUKA - RUSKI VOLUMEN 2D-6D

Obavezno poznavanje tehnike 1:1

Grupa od 2 polaznika

Prvi dan obuke obuhvata: pravilna izrada lepeza na više načina, vezanje izrade. Moguća ispravljanja na vašim dosadašnjim greškama u radu.

Drugi dan: rad na modelu (vreme nije ograničeno)

Materijal za rad obezbeđen

Podrška u daljem radu

Cena obuke 250€

 

Edukatorka Ljiljana Vašković

Rođena 06.04.1983 u Beogradu.

Svoje znanje i iskustvo stekla je kroz višegodisnji rad sa klijentima. Posle usavršavanja u ovoj oblasti svoje dugogodišnje stečeno iskustvo sa velikom ljubavlju i srtpljenjem prenosi na svakoga ko želi da se bavi ovim poslom. Svojim učenicima pruža kvalitetne i korisne savete u toku obuke, a takođe im je velika podrška i nakon obuke. Obuke su individualne ili maksimalno dva polaznika kako bi imali svu njenu pažnju.