na vrh
Poruka na Viber Poruka na WAPP

Kurs masaže toplim vulkanskim kamenjem-HOT STONE

Masaža kamenjem razvijena je na temelju drevnih tradicija, veruje se da potiče od američkih indijanaca, ali bila je poznata i u starom Egiptu. To je tretman koji leči telo i um, ali dovodi nas i u stanje u kojem postajemo svesni sebe. Za masažu vulkanskim kamenjem upotrebljava se bazaltno kamenje (vulkanskog porekla) crne ili tamnosive boje.

Pronalazi se u rekama ili presušenim koritima reka. Idealno je za ovu vrstu tretmana zbog visokog toplotnog kapaciteta, pa lagano otpušta toplotu za vreme samog tretmana. Hot stone masaža ima efekat drenaže,  izbacivanje štetnih produkta, stimuliše limfni tok te uklanja višak vode iz organizmama.

Vruće kamenje telu donosi dodatnu temperaturu koja opušta mišiće i povećava pasivnu prokrvljenost onih delova tela koji su zbog poteškoća slabije prokrvljeni i hladni.

Masaža toplim kamenjem pripada holističkoj  vrsti masaža, a prema tom učenju, moguće je postići potpunu psihofizičku ravnotežu tako da se stimulišu odredjene tačke na telu  u kojima se nalazi vitalna enerija i time pročisti protok u čitavom organizmu.

U cenu kursa ulaze:

  • Skripte
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Material za rad na obuci

 

Obuka je iskljućivo individualna. Modele obezbeđuje škola.

Obuka traje 4-6 školskih časova.

 

Uslov za upis:

Obavezno poznavanje osnovne relax masaže.

Cena: 14.000 din.

 

Mogućnost plaćanja na dve rate čekovima građana.

 

Škola masaže Orient vam obezbeđuje i trajne popuste na kvalitetna ulja za masažu.


KURSEVI MASAŽE
OBUKE