na vrh
Poruka na Viber

Edukatori

Žaklina Brkić, rođena je 11.07.1972. u Frankfurtu. Trenirala je dugi niz godina rukomet, gde je bilo neminovno da dodje do raznih povreda mišića i tetiva. Svi znamo da se u takvim situacijama obraćamo maserima i kiropraktičarima, tako da je već u ranoj mladosti osetila potrebu da savlada tehniku masaže. Od 2013. do 2017. je radila kao asistent doktora fizijatrije i uspešno savladala aparaturnu masažu i el. stumulaciju. Svoje znanje je nadogradila kursevima manuelne masaze i iz te oblasti ima sertifikate kao iz aparaturne masaze. 2018. počinje da radi kao maser terapeut. Već 2019. pocinje sa radom u Orient edukativnom centru kao edukator iz oblasti manuelnih masaza. Njene kurseve je uspešno završilo preko 160 polaznika i većina njih se veoma uspešno bave poslom masera terapeuta. 2021. osvaja treće mesto na Balkanskom takmičenju u masaži.

Edukator Orient Edukativnog Centra

Kristina Bađić, rodjena 20.8.1995 u Negotinu. Nakon brojnih završenih edukacija u oblasti kozmetologije, 2020. godine postala je edukator u Orient edukativnom centru. Svoje iskustvo prenosi sa velikom ljubavlju i strpljenjem na svakoga ko želi da se bavi ovim poslom. Sa svojim učenicima nesebično deli znanje i korisne savete, maksimalno im se posvećuje i trudi se da budu sposobni za rad čim završe obuku. Nakon završene obuke ona je tu za sve svoje polaznike kao podrška. Drži obuke za kozmetičare, nokte, depilaciju, kao I kurs profesionalnog šminkanja.

Edukator Orient Edukativnog Centra

Mirjana Suzić,rođena 26.04.1993 godine. Od malih nogu pokazuje afinitete prema masaži i generalno nezi tela. Hidžama tretman je kruna njene dosadašnje karijere,tretman za koji svi treba da čuju i da ga osete na svojoj koži. Nakon pohađanja mnoštva edukacija kako u zemlji tako i u inostranstvu,nekoliko godina istraživanja i primenjivanja ove metode odlučila je da svoja znanja i iskustva podeli sa onima koji žele da nauče više i koji bi posle edukacije bili potpuno spremni za samostalan rad. Nesebično i u potpunosti preneseno znanje do najsitnijeg detanja,komunikacija i saradnja i nakon edukacije je dokaz mnogih zadovoljnih polaznika,sada već i kolega na koje je Orient edukativni centar izuzetno ponosan!

Edukator Orient Edukativnog Centra

Natasa Vučičević, internacionalni Master edukator depilacije šećernom pastom, iza sebe ima preko 100 obucenih polaznika kako u Srbiji tako i u regionu. Za Bastet brend radi vec pune 3 godine kao sertifikovani edukator, a od 2020. je i edukator u Orient edukativnom centru. Svakom polazniku posvećena je, kako tokom edukacije, tako i nakon toga, prati njihov rad, pruža podršku u usavršavanju i zajedničkom napredovanju.

Edukator Orient Edukativnog Centra

Vasković Ljiljana, rodjena 06.04.1983 godine u Beogradu.Svoju svoju prvu baznu obuku iz oblasti nadogradnje trepavica završila je 2016. i započela samostalan rad u kozmetičkom salonu. Godinu dana kasnije, završila je prvu obuku za ruski volumen gde je nadogradila i usavršila svoje znanje. 2018. godine završila je usavršavanje ruskog volumena čime je svoj rad podigla na viši nivo. Iste godine počinje i sama da drži edukacije. Kasnije, završila je I naprednu tehniku ruskog volumena. Godinu dana kasnije počela je da radi kao edukator u Orient edukativnom centru.

Edukator Orient Edukativnog Centra

Anđela Petrić je rođena 08.08.1997. u Valjevu. Trajnom šminkom je počela da se bavi od 2016. godine, po završetku bazne obuke iz oblasti mikropigmentacije obrva i usana. Kasnije svoje znanje je unapređivala online kursevima iz iste oblasti od strane raznih ukrajinskih i ruskih umetnika, gde je unapredila svoju tehniku i na taj način dovela rad do potpune prirodnosti. Nakon četiri godine konstantnog truda, praktičnog rada, usavršavanja I  iskustva, odlučila je da svoje znanje kroz edukacije prenese i na nova lica koja bi nakon iste bila potpuno spremna i osposobljena za rad. Nesebičnost i kompletno preneseno znanje do poslednjeg, najsitnijeg detelja je dokaz mnogih zadovoljnih, sada već kolega, nakon edukacije. Danas tretmane i edukacije odrađuje na dve lokacije, u Beogradu u sklopu Orient edukativnog centra i u Podgorici.

Edukator Orient Edukativnog Centra


KURSEVI MASAŽE
OBUKE