na vrh
Poruka na Viber

O osnivaču

Edukativni sistem škole masaže „Orient“ uvodi inovativne tehnike koje postavljaju visoke standarde u oblasti terapeutske masaže, relaks masaže, bioloških i standardnih kozmetičkih tretmana koji zapravo disciplinu i negu tela dovode na sasvim novi nivo.

Kristina Mlađenović - OsnivačPrvobitna ideja osnivača Kristine Mladjenović zasniva se na brisanju barijera izmedju terapeutskog i relaksirajuceg svojsva same masaže, spajajuci ove dve funkcionalne terapije u jedno. Stečeno znanje Kristine Mladjenović već godinama joj omogućava kombinaciju inovativnih tehnika i  istočnjačke tradicionalne medicine.

Sa svojim sveobuhvatnim obrazovanjem stekla je zvanje kozmetički tehničar estetičar,inostrane diplome fizioterapeuta, lekara prirodne medicine i savetnika o zdravoj ishrani.  Individualan i profesionalni pristup pacijentu unapredila je dugogodisnjim iskustvom stečenim u Studgardu (Hauschka Marg.-Schule), Minhenu (TCM-Kosmetik /Schröpfen & Guasha Hot Stone‎) i praksom koristeći nove metode širom Srbije i Crne Gore.

Godine 2013 osnovala je preduzeće „Fish spa“ i „Estetic relax studio by Krisina“ sa salonima u Beogradu, Herceg Novom, Budvi, Vrnjačkoj banji, kao i saradnju sa koorporativnim hotelima na Kopaoniku ("Mujen lux", "Putnik", "Zoned" ,"Rtanj").

Godine iskustva i hiljade zadovoljnih polaznika u Srbiji, kao i u inostranstvu, su dokaz njene ljubavi prema svom poslu.

Kursevi masaže

Kurs masaže za početnike - Kurs za masažu početni nivo

Ubrzani kurs masaže za polaznike sa manjkom vremena

Napredni kurs masaže - Master kurs za dodatnu obuku masera koji već imaju znanja iz ove oblasti

Kurs maderoterapije za lice i telo - Kurs masaže upotrebom oklagije za masažu za lice i telo

 

Ostali kursevi i obuke

Za kozmetičare i one koji to žele da postanu, organizuje se Kurs za kozmetičare

Ako imate hobi ili želite da hobi pretvorite u posao tu je Radionica sapuna

U oblasti kozmetike organizuje se i Kurs depilacije za sve polaznike, bez obzira na nivo postojećih veština

Kurs za pedikira i manikira je takođe otvoren za sve zainteresovane polaznike


KURSEVI MASAŽE
OBUKE