na vrh
Poruka na Viber

Kurs Orijentalne božanstvene masaže

Orijentalna BOŽANSTVENA masaža je kombinacija drevnih terapija šaolinske masaže, kiropraktike, akupresure, tai masaže, Tu i Na, kombinacija zapadne kiropraktike, limfne drenaže i refleksologije.

Kurs masaže Yumeiho Beograd - Orient škola masaže

Predstavlja savršen spoj drevnog istoka i savremenog zapada. Orijentalna BOŽANSTVENA masaža potiče iz Shaolina, gde su je monasi usavršili i nazvali je "Lečenje celine" jer ovom masažom ne oslobađamo samo mišiće, već i eliminišemo emocionalne stresove. Samim tim oslobađamo i telo i dušu od bolova. 

Ova tehnika zasluženo nosi i ime Božanska masaža

Yumeiho masaža je u slobodnom prevodu pokretanje energije od reči Yu Mei čije značenje izvor života i Ho - pokretačka sila. Sama masaža je specifična po tome što dolazi sa dalekog istoka, a način izvođenja je driugačiji od drugih masaža.

Na obuci za ovu tehniku masaže svako od polaznika ce naučiti oko 100 hvatova koji se primenjuju u okviru ove masaže. Broj polaznika u grupi je ograničen. 

U cenu obuke za Božanstvenu orjentalnu masažu ulazi:

Skripta

Polaganje ispita

Materijal za rad na obuci

Sertifikat

Modele za kurs Orijentalne božanstvene masaže obezbeđuje škola masaže Orient. Upis je moguć 2 puta godišnje. Časovi se održavaju vikendom i traju dva meseca.

Obuka traje 100 školskih časova

Cena edukacije za Orijentalnu božanstvenu masažu je 700e sa sertifikatima i skriptom.

Dobijate 3 sertifikata!

 

U ponudi imamo i vikend seminar!

Ubrzana obuka za Orijentalnu božanstvenu masažu!

Cena obuke: 350e

Plaćanje početnog kursa masaže je moguće izvršiti i čekovima građana na rate, s tim što se prva rata plaća pre početka obuke.

Škola masaže Orient vam obezbeđuje i trajne popuste na kvalitetna ulja za masažu.

Obuku drži Kosta Todorović, a njegovu biografiju možete pročitati ispod.

Kosta Todorović - osnivač i predsednik, rođen 23. 07. 1968.

Završio srednju medicinsku školu, smer fizioterapeut.  Masažom se bavi od 1991. Od 2008. radi kao fizioterapeut i maser reprezentacije Srbije u Teakwondo-u.

Od 2018. do 2020. povremeno radi u Moskvi kao maser.

Od 2019. radi u spa centru Atrium Hamam kao maser i učitelj.

29.-30. Maja 2021. učestvuje na Balkanskom takmičenju masaže gde osvaja prvo mesto u kategoriji švedske masaže (sportska masaža), i treće mesto u superfinalu.

Juna 2021. učestvuje na takmičenju Gold Lotus u Ukaraini, gde osvaja 4. mesto  i nominaciju za najboljeg profesionalnog masera.

11-12.06.2022. osvaja 3. mesto na internacionalnom takmičenju masaža u Grčkoj. 

15. Jula 2021. osniva Internacionalni centar masaže Lotos Srbija u saradnji sa Međunarodnom masažnom akademijom Lotos Ukrajina, čiji predsednik i osnivač je Sergey Petrov

 


KURSEVI MASAŽE
OBUKE