na vrh
Poruka na Viber

3 u 1 obuka - Lash Lift, Henna Brows i Brow Up

Edukacija 3u1 podrazumeva tri edukacije za isticanje prirodne lepote. Radi se o tretmanima Lash Lift & Keratin, Brow Up (laminacija obrva) i Henna Brows(farbanje obrva kanom). Tri tretmana koja su postala svetski hit u beauty svetu! Jedan vid trajne šminke i nešto što olakšava svakodnevnicu ženama širom sveta.

3 u 1 obuka za šminku

Lash Lift &Keratin – Tretman uvijanja prirodnih trepavica hemijskim putem i njihovo bojenje prilikom kog se koristi Lash Keratin koji neguje, dubinski hrani i podstiče rast trepavica. Efekat trajne maskare vidljiv i do mesec dana. Lash Lift je namenjen: uvijanju i podizanju prirodnih trepavica, popunjavanju i dubinskom negovanju tankih i oštećenih trepavica.

Brow Up – Tretman omekšavanja i negovanja dlake obrva, u cilju lakog začešljavanja obrva u stranu koju želimo. Vidljiv efekat tretmana je i do 8 sedmica. Efekat Laminacije obrva je: lako stilizovanje obrva, gušće i urednije obrve, dubinski neguje i podstiče rast dlake, pruža ispunjeniji izgled celog lica.

Henna Brows – Tretman potpuno prirodnog farbanja obrva kanom, uz tretman se dobija i oblikovanje obrva. Postiže se potpuno prirodan izgled i popunjavanje prirodnih obrva jer kana farba i kožu i svetle i tanke dlačice koje će upotpuniti izgled. Kana na koži ostaje od 10 do 14 dana, dok na dlaci ostaje i do 6 nedelja. Efekat Henna Brows: upotpunjuje izgled celokupnog lica, popunjava svetle obrve i samim tim ih čini punijim, 100% prirodan tretman, oblikovane i uredne obrve.

Šta podrazumeva edukacija 3u1 Lash Lift, Brow Up i Henna Brows?

Na edukaciji imamo uvodni teorijski deo, potom rad na modelu. Edukacija traje jedan dan i svaki polaznik nakon obuke dobija 3 sertifikata za sve tri edukacije. Materijal za rad na obuci i modele obezbeđuje škola.

Cena edukacije 3u1 je 150e

Škola masaže Orient vam obezbeđuje i trajne popuste na kvalitetna ulja za masažu.


KURSEVI MASAŽE
OBUKE