Obuka za obrve - PUDER OBRVE

Trajna šmnika obrva u tehnici puder obrve (mikropigmentacija, senčenje) je danas jedna od najpopularnijih i najtraženijih tehnika trajnog iscrtavanja obrva. Tretman puder obrva se izvodi specijalizovanim mašinicama za trajnu šmniku, kojima se postiže izgled ,,senke” u obrvama, a prema želji klijenta, obrve mogu izgledati potpuno prirodno i neutralno ili naglašeno i glamurozno. Nebitno da li ste početnik ili se već bavite trajnom šminkom, tehnika se brzo uči i jednostavna je za izvođenje.

Basic obuka (obuka za osobe koje nemaju prethodna znanja iz oblasti trajne šminke) za puder tehniku senčenja obrva (mikropigmentaciju) podrazumeva teoretski deo ( istorijat trajne šminke, anatomija lica, zlatni presek, tipovi kože, iscrtavanje obrva prema obliku lica, upoznavanje  sa različitim tipovima  mašinica koje se najčešće koriste za trajnu šminku, upoznavanje sa pigmentima, higijiena za vreme tretmana, upoznavanje sa anesteticima, pravilan odabir pigmenta, pravilna nega nakon tretmana),  vežbu na lateksu, kao i praktični rad na modelu uz asistenciju mentora.

Materijal za rad i oprema su obezbeđeni i uključeni u cenu. Obuke su idnividualne ili u malim grupama (od 2 polaznika).

Nakon obuke, svi polaznici imaju neograničenu podršku u radu.

Obuka u trajanju od 1 dan - 400 EUR

Obuka u trajanju od 2 dana - 500 EUR

 

Napredna obuka (za osobe koje poseduju iskustvo u radu na polju traje šminke) podrazumeva teoretski deo (upoznavanje sa različitim tipovima mašinica I iglama koje se koriste za trajnu šminku), vežbu na lateksu, kao I praktičan rad na modelu, uz asistenciju mentora. Obuke su individualne ili grupne (do 2 polaznika).

Napredna obuka traje jedan dan. Nakon obuke, svi polaznici imaju neograničenu podršku u radu.

 

Cena: 300 EUR

Obuke drži višestruko sertifikovani mentor Emilija Dugić, artist trajne šminke.


KURSEVI MASAŽE
OSTALI KURSEVI I OBUKE
PRODAJA